Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

 Fysioterapi

Vi forebygger og behandler plager som gir smerter og/eller nedsatt funksjon i muskler og skjelett.

 Osteopati

Osteopati er en helseprofesjon som baseres på vitenskapelige og kliniske fag. Osteopaten søker å finne sammenheng mellom plagene, kroppen og hverdagen til pasienten.

Les mer om osteopati på Norsk osteopati forbunds sider: osteopati.org

 Idrettsmassasje

En dyp stimulerende behandling av spesifikke muskelgrupper med formål å øke idrettsutøverens prestasjon ved å avspenne stive muskler. Riktig massasje kan forebygge idrettsskader. Vi skreddersyr behandlingen etter dine behov.

 Idrettsskader

Vi forebygger, akuttbehandler og rehabiliterer idrettsskader.

 Medisinsk treningsterapi

Behandling som innebærer funksjonell trening med kontrollert belastning. Målet med behandlingen er å rehabilitere muskler og ledd fram til man oppnår normal styrke igjen.

 Akupunktur

Akupunkturnåler brukes til å stimulere nerver og muskler. Når enkelte nervefibre påvirkes, frigir de smertelindrende stoffer, som blant annet endorfiner. Akupunktur kan også ha effekt mot kvalme.

 Laserbehandling

Betennelsesdempende behandling av muskelsmerter. Metoden er helt smertefri!

 Trykkbølgebehandling

Trykkbølger bryter ned arrvevsdannelse som hindrer tilstrekkelig sirkulasjon. Vi fremkaller en kontrollert og helt ufarlig betennelse som setter i gang kroppens reparasjonsprosess.

Bestill time


Share on Facebook

Logg inn